Известие

Collapse
No announcement yet.

Неприятна случка със 156... :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Неприятна случка със 156... :(

Вчера ми се случи няма такъв кошмар... То до голяма част и аз съм виновен де... Караме по бул. България посока център и точно където има бензиностанция на Шел (тя е в другата посока) има един голям дъгообразен десен завой - яко поднесе, опитах се да я изправя, поднесе на другата страна, стигна до бордюра, мина през тревата, през металните ограждения (свалих 6 такива) и се обърна на трамвайните релси... Само мога да благодаря на Бога, че вътре бяхме 4-ма човека - на никой нищо му няма!!! Колата е в плачевно състояние (само отзад е здрава, като изключим бронята) ама имам пълно каско - днес ходих да си давам документите. Иначе КАТ-аджиите бяха супер свестни хора, видяха, че дрегерът е 0 и покриха каквото могат...
    А я бях взел преди 8 дена и точно в събота черпих за нея...
    Общо взето ми остава да я закарам при един майстор, да изготви там какви пари ще взима и да ги дам на застрахователите.
    Е... естествено остава и урокът, че като возя други (а и не само) трябва да се съобразявам малко или много с възможностите си и ограниченията по закон... Добре поне, че стана рано сутринта и нямаше други коли около нас...
    Ex-owner of 156....

Другия път по-културно, колата е красива няма нужда да и сменяш външния вид толкова грубо. Радвай се, че сте живи и здрави.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

ламарини се изправят...чукай на дърво и се радвай на живота
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

Банкет за здраве направи, ламарините се оправят, важното е кръв да няма. И по-полека с педала на газта.
        Zastava 55
        VAZ 2101
        AUDI 80 `80
        VW Golf III `93
        ALFA ROMEO 1,8 TS `98

Comment

Този завой е много коварен преди време пишеха във вестниците, че като литнало едно БМВ хората от спирката мислели, че е снимат филм.

Според мене си се движил с над 140-150 за да литнеш така, колкото и да е е малко множко за в града.

С 90-100 няма как да стане.

Comment

Re: Неприятна случка със 156...

Първоначално публикувано от Vancuver
            сега почерпи и за себе си ... погледни от хубавата страна - хубаво е, че такива шофьори кат теб остават без коли...
            Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
            Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Ужасно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Явно си роден с къмет ! Това да ни е урок на всички!
              Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
              Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Re: Неприятна случка със 156...

Първоначално публикувано от vladu
                Първоначално публикувано от Vancuver
                сега почерпи и за себе си ... погледни от хубавата страна - хубаво е, че такива шофьори кат теб остават без коли...
                Освен да го нахокаме -колегата - за постъпката ,няма какво да му кажем друго - с това безразстдно каране да си вземе поука,че ако е имало случайно човек там - сега щеше да е задържан ,а не да пише свободно ........... Вземете да пораснете бе хора ........
                Alfa156 Against All

Comment

ами не че е много за споменаване ама преди няколко седмици и аз направих такова изпълнение със 155-ца 1.8 TS и бяхме 3-ма вътре.........въртяхме се по покрив и то доста лошо.........по чудо ни няма нищо и на 3-мата.Просто това че аз и този до мен сме били със колани а пък този отзад и бил без ни е спасило , колкото и страмнно да звучи.От алфата не става нищо и от тогава някой хора може да са забелязали , че не пиша в този за 155.Иначе сега съм с 156 2.4 JTD и разликата е доста голяма , но вече никога няма пак да ме видиш да гоня зелен светофар , че си е ебало майката със извинение..............

Comment

Минавам всеки дет от там и със скорост до към 100км трябва да е заледено, а то не е било за да поднесе. Прецени си с каква скорокт ще караш другия път.

Но най-важното е че всички сте добре, ламарини се правят, но си направи сам изводите.
                    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                    Opel Astra J GTC

Comment

не разбрахте ли че освен високата скорост 156-цата не е много стабилна на пътя...недейте правите експерименти...карайте с 20 се едно руския цар и хем ще се кефите на живота,хем на колата
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

Минах от там и ако си бил с една червена алфета.... да ти кажа радвай се, че сте живи и здрави!!! Тая колица, като я видях като войнишко канче беше...
                        Страстите ги изкарваите на Божурище действа, иначе по пътя целта е от точка А до точка Б да стигнеш без времена, времената на пистата.......
                        downhill

Comment

Първоначално публикувано от jimmyfloyd
                          не разбрахте ли че освен високата скорост 156-цата не е много стабилна на пътя...
                          Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                          Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                          Alfa Romeo 90 2.0 '87
                          sigpic

Comment

явно има бройки, които не са стабилни на пътя и моята се клатушка по завоите ........
                            то зависи от гуми ,окачване ...........
                            Alfa156 Against All

Comment

ми забележи на аватара ми колко ми е смъкната колата и после ме питай дали не е устойчива по завойте.....
                              Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                              Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                              Alfa Romeo 90 2.0 '87
                              sigpic

Comment

Working...
                              X